Майли Сайръс е в шок и със сигурност не е

...
 
 
Майли Сайръс е в шок и със сигурност не е
Коментари Харесай

Супер скандал с Майли Сайръс! Певицата не е на себе си след тази новина

 

 

Майли Сайръс е в потрес и сигурно не е очаквала следващия скандал, който завладя фамилията й. Красивата певица, която единствено преди дни се радваше на следващия връх в кариерата си на премиите " Грами ", сега съвсем не може да се покаже на открито. Причината за това е невероятната драма, която се разигра в фамилията й, свързана  с майка й Тиш Сайръс.

 

Телевизионната продуцентка, която беше много години в меланхолия след развода с Били Рей, беше упрекната от щерка си Ноа, че е откраднала гаджето й.  Миналата година Тиш се омъжи за артиста Доминик  Пърсел от " Бягство от пандиза ". Някои от членовете на фамилията й, като щерка й Ноа и синът й Брайс, обаче отхвърлиха да участват. Мнозина допускаха, че по-малките деца на Били Рей просто не са съгласни с това, че майка им се дами още веднъж за различен мъж, след развода. Оказа се обаче, че проблемите са доста по-сериозни.

 

" Истината е, че Тиш отмъкна Доминик от Ноа. Тя знаеше, че щерка й излиза с него, само че това не й попречи да го преследва. В последна сметка той си падна по майката и остави щерка й, само че Ноа по този начин и не елементарни на майка си, че й сви гаджето ", разяснява неизвестен източник, непосредствен до фамилията.

 

" Ноа беше унищожена от това изменничество ", твърди още той.

 

За мнозина това сигурно е голям потрес, най-много за Майли. Мнозина знаят, какъв брой е близка певицата и с двамата си родители, на които даже посвети някои от най-големите си части. Изпълнителката обаче надали е осведомена с детайлите на цялата фамилна драма, а не са малко и тези, които се чудят по какъв начин Майли ще се оправи с това. Факт е, че дивата обича да провокира сензации, само че надали би желала да е в центъра навръх подобен скандал?

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР